2020 was een uitdagend jaar voor iedereen, de Covid-19 pandemie bepaalde een groot deel van de (Finance) agenda. Maar wat ligt voor ons? Het doel van dit korte onderzoek is een beeld krijgen bij de belangrijkste strategische prioriteiten voor CFO’s in het voorbereiden van de toekomst van de organisatie. Ook willen we graag identificeren welke tactische prioriteiten de Finance functie heeft. Gaan we terug naar “normaal”, of staat Finance voor nieuwe uitdagingen?

Om de huidige en nieuwe uitdagingen voor de CFO en de Finance functie te identificeren hebben we samen met de Universiteit van Amsterdam een korte vragenlijst gemaakt die enkele minuten van je tijd vraagt om in te vullen. De vragenlijst is te benaderen via deze link:

CFO pulse check 2021

Wanneer deze link niet werkt kun je onderstaande kopiëren en direct in de browser plakken:

https://uvafeb.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_5Banna15286vde6

Je antwoorden worden uiteraard vertrouwelijk behandeld, we identificeren geen individuen of organisaties. We gebruiken de uitkomsten van deze vragenlijst als richting voor onze “pre-reads”, als input voor ons onderzoek naar de Finance Transformatie en als input voor het organiseren van relevante forums en ronde tafels die goed aansluiten bij de agenda van Finance.

Dank voor je deelname!