Finance on a Mission 2020

Hét jaarlijkse kennis en innovatie event voor de Finance functie wordt dit jaar georganiseerd als speciale COVID-19 proof editie: verschillende momenten tussen donderdag 22 oktober 2020 en 4 november 2020.

Finance on a Mission 2020│De menselijke factor in de transformatie van Finance

Het thema voor Finance on a Mission 2020 is “De menselijke factor in de transformatie van Finance”. De stand van de technologie geeft ons steeds meer mogelijkheden. Grote hoeveelheden data in combinatie met analytics en A.I. stellen Finance in staat complexere analyses uit te voeren en Robotic Process Automation (RPA) helpt Finance in het verder standaardiseren en automatiseren van de processen in de organisatie. Al deze technologie geeft Finance het gereedschap dat nodig is om van meer toegevoegde waarde te zijn voor de organisatie, een rol als decision shaper lonkt en ligt binnen handbereik.

Voor die rol is het noodzakelijk dat Finance Professionals de juiste competenties en vaardigheden ontwikkelen die de samenwerking tussen technologie en mens optimaliseren. En daarmee is de menselijke factor in de transformatie van Finance van doorslaggevende aard. Hoe bereiden we de Finance Professional als mens voor op de perfecte symbiose van mens en technologie en hoe nemen we de Finance Professional optimaal mee in de verandering? Hoe kun je als Finance Professional zorgen dat je verandering omarmt en je steeds aanpast aan de nieuwe uitdagingen die je omgeving je biedt?

Direct inschrijven
Ontmoet vakgenoten en doe inspiratie op voor je eigen toekomst!

Finance on a Mission is hét congres voor de Finance Professional die serieus bezig is met de toekomst. Kennisgedreven, inhoudelijk en gericht op inspiratie. De laatste ontwikkelingen helder gebracht!

Uitgebreid programma

Ben je op zoek naar praktische kennis en informatie? In een zeer uitgebreid vakinhoudelijk programma belichten diverse topsprekers alle facetten van de transformatie van Finance.

COVID-19 proof georganiseerd

Finance on a Mission wordt dit jaar gehouden in een COVID-19 proof editie, volledig virtueel in een unieke setting. Verschillende dagen, verschillende onderwerpen, innovatieve opzet.