Finance on a Mission

Hét jaarlijkse kennis en inspiratie event voor de Finance functie.

Hét event voor Finance in Transformatie

Finance on a Mission staat voor kwalitatief hoogwaardige events, met een scherpe focus op het leveren van de laatste inzichten door inspirerende sprekers. Het leveren van deze hoge kwaliteit vraagt om gedegen planning en voorbereiding. Voor Finance on a Mission gebruiken we bovendien een uitgebreid onderzoek, om een stevige basis te leggen onder de programmering. Door diverse ontwikkelingen en omstandigheden hebben we dit jaar meer tijd nodig om Finance on a Mission vorm te geven. Wij hebben daarom besloten om de najaarseditie van 12 oktober te annuleren. Wij hebben meer tijd nodig om ons onderzoek af te ronden, en om het juiste programma op te stellen.

Volgend jaar komen wij weer terug met een nieuwe editie, die helemaal voldoet aan wat wij kwalitatief hoogwaardig vinden. We nemen namelijk geen genoegen met “ok”, het moet uitmuntend zijn.

De deelnemers die al waren ingeschreven hebben een persoonlijke mail ontvangen met onze excuses voor het verplaatsen. Ook hier bieden we graag onze excuses aan voor het eventuele ongemak. Wij zien jullie graag bij een toekomstige editie van Finance on a Mission!

 

 

Ontmoet vakgenoten en doe inspiratie op voor je eigen toekomst!

Finance on a Mission is hét congres voor de Finance Professional die serieus bezig is met de toekomst. Kennisgedreven, inhoudelijk en gericht op inspiratie. De laatste ontwikkelingen helder gebracht!

Uitgebreid programma

Ben je op zoek naar praktische kennis en informatie? In een zeer uitgebreid vakinhoudelijk programma belichten diverse topsprekers alle facetten van de transformatie van Finance.

Hybride georganiseerd, anders in aanpak en opzet

Finance on a Mission kent dit jaar een editie, hybride setting. Daarnaast organiseren we maandelijks inspiratiebijeenkomsten. Verschillende dagen, verschillende onderwerpen, innovatieve opzet.