Finance on a Mission 2021

Hét jaarlijkse kennis en inspiratie event voor de Finance functie in verandering kent dit jaar twee edities. Op 20 mei virtueel, op 14 oktober fysiek (indien mogelijk).

Finance on a Mission 2021│Klantgedreven Finance

De Covid-19 pandemie verandert de wereld blijvend. Trends, zoals digitale transformatie, klimaatverandering, geopolitiek en sociaal-demografische ontwikkelingen, zijn tijdens de crisis versneld en verder geaccentueerd. Digitale technologie begint haar belofte in te lossen en Finance bevindt zich in het hart van de transformatie van de organisatie. Nu is het zaak om grip te krijgen op de uitdagingen en kansen die worden geboden. Menig financial is bezig om de organisatie weerbaarder en wendbaarder te maken.

De afgelopen jaren hebben we veel gesproken met Finance over hoe zij hun organisatie gidsen in tijden van onzekerheid en snelheid van verandering. Finance heeft goed zicht op haar eigen toegevoegde waarde en op de transformatie die de organisatie en de functie zelf doormaken. Tijdens FOAM voorjaar 2021 hebben we een “OUTSIDE-IN” agenda samengesteld. We focussen ons op het volgende drieluik:

– Klantgedrevenheid
– Digitale versnelling
– De menselijke maat

Inmiddels hebben we de voorjaarseditie vormgegeven. In een virtuele setting presenteren we een reis die bestaat uit vier contactmomenten. Telkens een andere invalshoek op klantgedreven Finance, altijd inspiratie. Op 17, 18 en 25 mei vindt de bijeenkomst in Zoom plaats, op 20 mei in ons speciaal ontwikkelde online congres platform. Dan zenden we live uit vanuit een studio. De opzet voor Finance on a Mission is:

 

 

Als sprekers voor deze editie hebben we al vast mogen leggen:

Femke Aarts (CFO NEN), Kees Antens (CFO Qbuzz), Arieke Bollemeijer (CFO City-ID), Salvatore Cantale (Professor Finance, IMD), Danny van Daal (CIO HEMA), Jochen van Dijk (Finance Transformation Director, Royal BAM), Jeroen Dubois (VP Finance Shell), Paul de Hartog( Global Sales Execution Director Unilever), Joris Lak (Head of Channel Marketing Albert Heijn), Lodewijk Lockefeer (CFO Royal Zeelandia Group), Dirk Jan Sloots (CFRO Menzis), Elke Snijder (CFO Landal Greenparks), Marc Toebes, Rik Vera, Frank Verbeeten (Professor of Accounting, UvA).

Direct inschrijven

Wij zijn trots op onze partners in deze voorjaarseditie van Finance on a Mission.

Ontmoet vakgenoten en doe inspiratie op voor je eigen toekomst!

Finance on a Mission is hét congres voor de Finance Professional die serieus bezig is met de toekomst. Kennisgedreven, inhoudelijk en gericht op inspiratie. De laatste ontwikkelingen helder gebracht!

Uitgebreid programma

Ben je op zoek naar praktische kennis en informatie? In een zeer uitgebreid vakinhoudelijk programma belichten diverse topsprekers alle facetten van de transformatie van Finance.

Hybride georganiseerd, anders in aanpak en opzet

Finance on a Mission kent dit jaar twee edities, een virtuele en een (hopelijk) fysieke. Rondom de twee edities organiseren we verschillende virtuele inspiratiebijeenkomsten. Verschillende dagen,...