Finance on a Mission

Hét jaarlijkse kennis en inspiratie event voor de Finance functie in verandering kent in 2023 een editie: op 12 oktober onze annual meeting.

Hét event voor Finance in Transformatie

  • Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen in de transformatie van Finance
  • Inspiratie en kennis
  • Kennisintensief programma met topsprekers
  • Ontmoet vakgenoten

Finance on a Mission inspireert elk jaar weer op het gebied van de actualiteiten in het Finance vakgebied. Finance on a Mission geeft inzicht en inspireert, ontwikkelt en prikkelt.  

Samen met onze partners brengen wij dit benchmark congres om jullie in een hoog tempo mee te nemen in de ontwikkelingen op het gebied van Finance. Topsprekers en vakgenoten praten je bij over actualiteiten, vaardigheden, technieken en opmerkelijke praktijkcases.

In 2023 organiseren we op 12 oktober onze annual meeting van Finance on a Mission.
Meer informatie Direct inschrijven

Wij zijn trots op onze partners in de najaarseditie van Finance on a Mission:

 

Ontmoet vakgenoten en doe inspiratie op voor je eigen toekomst!

Finance on a Mission is hét congres voor de Finance Professional die serieus bezig is met de toekomst. Kennisgedreven, inhoudelijk en gericht op inspiratie. De laatste ontwikkelingen helder gebracht!

Uitgebreid programma

Ben je op zoek naar praktische kennis en informatie? In een zeer uitgebreid vakinhoudelijk programma belichten diverse topsprekers alle facetten van de transformatie van Finance.

Hybride georganiseerd, anders in aanpak en opzet

Finance on a Mission kent dit jaar een editie, hybride setting. Daarnaast organiseren we maandelijks inspiratiebijeenkomsten. Verschillende dagen, verschillende onderwerpen, innovatieve opzet.