Finance on a Mission

Hét jaarlijkse kennis en inspiratie event voor de Finance functie in verandering kent dit jaar twee edities. Op 20 mei virtueel, op 14 oktober fysiek (indien mogelijk).

Hét event voor Finance in Transformatie

  • Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen in de transformatie van Finance
  • Inspiratie en kennis
  • Kennisintensief programma met topsprekers
  • Ontmoet vakgenoten

Finance on a Mission inspireert elk jaar weer op het gebied van de actualiteiten in het Finance vakgebied. Finance on a Mission geeft inzicht en inspireert, ontwikkelt en prikkelt.  

Samen met onze partners brengen wij dit benchmark congres om jullie in een hoog tempo mee te nemen in de ontwikkelingen op het gebied van Finance. Topsprekers en vakgenoten praten je bij over actualiteiten, vaardigheden, technieken en opmerkelijke praktijkcases.

In het najaar zijn we op 11, 12, 14 oktober en 2 november weer terug met de najaarseditie van Finance on a Mission. Hybride, met online contactmomenten op 11 oktober, 12 oktober en 2 november en op 14 oktober, mits COVID-19 het toestaat, een fysieke bijeenkomst. De focus voor deze bijeenkomst ligt op dat wat bij uitstek het fysiek samenkomen kleur geeft. De spontane ontmoeting, de ongedwongen sfeer, de dialoog en een luxe setting. Wij maken deze bijeenkomst bijzonder en laten je weer ervaren hoe mooi het kan zijn om fysiek bij elkaar te komen!

Meer informatie Direct inschrijven

Wij zijn trots op onze partners in Finance on a Mission:

Ontmoet vakgenoten en doe inspiratie op voor je eigen toekomst!

Finance on a Mission is hét congres voor de Finance Professional die serieus bezig is met de toekomst. Kennisgedreven, inhoudelijk en gericht op inspiratie. De laatste ontwikkelingen helder gebracht!

Uitgebreid programma

Ben je op zoek naar praktische kennis en informatie? In een zeer uitgebreid vakinhoudelijk programma belichten diverse topsprekers alle facetten van de transformatie van Finance.

Hybride georganiseerd, anders in aanpak en opzet

Finance on a Mission kent dit jaar twee edities, een virtuele en een (hopelijk) fysieke. Rondom de twee edities organiseren we verschillende virtuele inspiratiebijeenkomsten. Verschillende dagen,...