Over Finance on a Mission

Finance on a Mission is er voor de Finance Professional die actief bezig is met de eigen toekomst.

Over Finance on a Mission

Finance on a Mission begon in 2014 als een jaarlijks congres, in samenwerking met een aantal exclusieve partners georganiseerd.

Finance on a Mission is in de loop der jaren uitgegroeid tot een benchmark evenement op het gebied van de ontwikkeling van de Finance functie in organisaties. Een groeiend aantal deelnemers komt jaarlijks naar Finance on a Mission voor inspiratie en om van gedachten te wisselen met vakgenoten en thought leaders binnen de Finance community.

Naast het jaarlijkse evenement vervult sinds 2020 de website financeonamission.com een platform-functie voor Finance professionals die bezig zijn met de eigen toekomst en de toekomst van Finance in de organisatie. Op financeonamission.com vind je regelmatige updates met nieuws, artikelen, columns, podcasts, interviews en overige zaken die van belang zijn voor Finance professionals.

Het netwerk van Finance on a Mission bestaat uit bijna 20.000 Finance professionals die periodiek wordt geïnformeerd over de ontwikkelingen op het gebied van de Finance Transformatie.

Bekijk hier de contactgegevens van Finance on a Mission