Partner van ons Finance on a Mission congres

Presenteer de eigen organisatie als thought leader voor de Finance functie van morgen tijdens Finance on a Mission tussen 22 oktober en 4 november 2020 in een virtuele COVID-19 proof opzet.

 

Presenteer de organisatie tijdens hét congres voor de Finance professional die actief bezig is met de eigen toekomst.

Finance on a Mission wordt sinds 2014 jaarlijks georganiseerd en is gestaag uitgegroeid tot een leidend congres dat door Finance professionals wordt gebruikt om kennis en inspiratie op te doen voor de ontwikkeling van de Finance functie.  Finance on a Mission brengt top inhoud in een inspirerende omgeving. Met een kwalitatief hoogwaardig programma laten we je zien welke relevante ontwikkelingen Finance in de (nabije) toekomst raken. Zo biedt Finance on a Mission deelnemers een impuls in zowel de eigen als de organisatie-ontwikkeling.

De zevende editie vindt op in de periode van 22 oktober tot en met 4 november 2020 plaats in een speciale online editie. Deze editie staat geheel in het teken van het thema “De Menselijke factor in de Transformatie van Finance”. Heeft jouw organisatie een propositie die past bij de transformatie van Finance? Helpt jouw organisatie Finance om effectiever te zijn in de organisatie en heeft de organisatie een heldere visie op hoe Finance haar effectiviteit in de organisatie kan vergroten? Dan is dit de ultieme gelegenheid om in contact te komen met een relevante community van Finance professionals.

Interesse in deelname als partner?

Wij hebben ruimte om met een aantal (niet concurrerende) partners een exclusief samenwerkingsverband aan te gaan, gericht op thought leadership en het bouwen van sterke netwerken.

Datum en tijden 

 

22 oktober 16.30 – 17.30 De impact van COVID-19 op de Finance Transformatie
27 oktober 16.30 – 17.30 Voorbereiden op het post COVID-19 tijdperk
29 oktober 14.00 – 17.30 Finance on a Mission
2 november 16.30 – 17.30 Future Proof Finance Professional
4 november 16.30 – 17.30 Driving the Change: Finance als aanjager van de transformatie

Locatie
Virtueel.

Voor een nadere toelichting of een vrijblijvend advies over de diverse mogelijkheden voor deelname als partner kun je ook direct contact opnemen met:

 

Jan Heinen
M: +31 (0)6-467 333 24
E: jan@pluc.nl

Bekijk hieronder de aftermovie van Finance on a Mission 2019