Partner van ons Finance on a Mission congres

Presenteer de eigen organisatie als thought leader voor de Finance functie van morgen tijdens Finance on a Mission 2022.

 

Presenteer de organisatie tijdens hét congres voor de Finance professional die actief bezig is met de eigen toekomst.

Finance on a Mission wordt sinds 2014 jaarlijks georganiseerd en is gestaag uitgegroeid tot een leidend congres dat door Finance professionals wordt gebruikt om kennis en inspiratie op te doen voor de ontwikkeling van de Finance functie.  Finance on a Mission brengt top inhoud in een inspirerende omgeving. Met een kwalitatief hoogwaardig programma laten we je zien welke relevante ontwikkelingen Finance in de (nabije) toekomst raken. Zo biedt Finance on a Mission deelnemers een impuls in zowel de eigen als de organisatie-ontwikkeling.

De negende editie bestaat in 2022 uit twee congressen, en kent maandelijkse inspiratiebijeenkomsten. Op 19 mei hebben we een virtuele voorjaarseditie, op 13 oktober een hybride najaarseditie, met deelnemers op locatie en deelnemers virtueel. Onze hybride opzet is helemaal in lijn met de huidige tijd en maakt optimaal gebruik van de mogelijkheden die technologie biedt én van de meerwaarde die ontstaat in het persoonlijke contact.

Heeft jouw organisatie een propositie die past bij de transformatie van Finance? Helpt jouw organisatie Finance om effectiever te zijn in de organisatie en heeft de organisatie een heldere visie op hoe Finance haar effectiviteit in de organisatie kan vergroten? Dan is dit de gelegenheid om in contact te komen met een relevante community van Finance professionals.

Interesse in deelname als partner?

Wij hebben ruimte om met een aantal (niet concurrerende) partners een exclusief samenwerkingsverband aan te gaan, gericht op thought leadership en het bouwen van sterke netwerken.

Datum en tijden 

Voorjaarseditie:
19 mei 2021 15.00 – 18.30: Finance on a Mission najaar (virtueel)

Najaarseditie:
13 oktober 2021 12.30 – 19.30: Finance on a Mission najaar (fysiek en virtueel)

Inspiratiesessies:
Maandelijks tussen 17.00 en 18.00: Finance on a Mission inspiratiesessie (virtueel)

Locaties

Virtueel via Teams en ons eigen congres platform, fysiek bij Green Village in Nieuwegein

Voor een nadere toelichting of een vrijblijvend advies over de diverse mogelijkheden voor deelname als partner kun je ook direct contact opnemen met:

 

Jan Heinen
M: +31 (0)6-467 333 24
E: jan@pluc.nl