Partner in Finance on a Mission

Presenteer de organisatie als een thought leader tijdens onze premium congressen in het kader van Finance on a Mission

 

Presenteer de organisatie op ons premium congres voor de Finance Professional die actief werkt aan de toekomst. 

Finance on a Mission wordt sinds 2014 jaarlijks georganiseerd. Finance on a Mission is uitgegroeid tot een benchmark congres, dat Finance professionals helpt bij het krijgen van kennis en inspiratie in de ontwikkeling van de Finance functie.  Finance on a Mission brengt hoogwaardige inhoud in een inspirerende omgeving. Met een kwalitatief programma staan we stil bij de relevante ontwikkelingen die Finance in de (nabije) toekomst raken.

De 9e editie van 2022 bestaat ook weer uit twee congressen. Op 19 mei hebben we onze voorjaarseditie, op 13 Oktober onze najaarseditie. Beide edities worden hybride georganiseerd, waarbij we zowel deelnemers op locatie hebben als virtueel.  Ons hybride format is volledig in lijn met de huidige tijd en maakt optimaal gebruik van de kansen die technologie biedt in combinatie met de toegevoegde waarde van het persoonlijke contact.

Heeft jouw organisatie een propositie die past bij een Finance functie in transformatie? Helpt jouw organisatie om effectiever te zijn in de organisatie en heeft je organisatie een heldere visie op hoe Finance die effectiviteit kan verhogen? Dan is dit de kans om in diepgaand contact te komen met een relevante community van Finance professionals.

Datums en tijden

Voorjaarseditie:
19 mei 2022 14:30 – 19:00: Port of Rotterdam, Rotterdam (hybride)

Najaarseditie:
13 oktober 2022 12:00 – 19:30: Move, Pon hoofdkantoor, Amsterdam (hybride)

Inspiratie bijeenkomsten:
Verschillende momenten tussen 16:00 en 17:00, virtuele bijeenkomsten

Locaties

Virtueel via Teams, Zoom en/of ons eigen congres platform. Fysiek bij Port of Rotterdam (voorjaar) en Pon hoofdkantoor (Amsterdam)

Platform

www.financeonamission.com is het best bezochte online platform op het gebied van de transformatie van Finance in Nederland.

Finance on a Mission verbindt de CFO van morgen

Interesse om partner te worden?

We hebben ruimte voor een aantal exclusieve (niet concurrerende) partners, die een focus hebben op thought leadership en het bouwen van sterke netwerken.

Voor verder contact of vrijblijvend advies over de mogelijkheden om partner te worden in onze events of op ons platform kun je contact opnemen met:

Jan Heinen
M: +31 (0)6-467 333 24
E: jan@financeonamission.com