CFOAX Ronde tafels

Finance on a Mission kondigt met gepaste trots een partnership aan met de CFO Automation Experience. Finance on a Mission gelooft dat peer level netwerken, het delen van ideeën en bespreken van best practices, kan bijdragen aan het ontwikkelen van de Finance rol. Effectiever en van meer toegevoegde waarde voor de organisatie. Technologie kan helpen in het creëren van stabiele en efficiënte processen, die tijd vrijmaken voor andere activiteiten. Ook maakt technologie het mogelijk om steeds grotere hoeveelheden data te analyseren, zodat betere beslissingen mogelijk worden. Finance Professionals worden zo business navigators, die technologie inzetten om hun rol te verrijken en de impact te vergroten.

De CFO Automation Experience is ontworpen om inzicht te delen over hoe organisaties technologie inzetten om de effectiviteit en efficiency te verhogen. Dit netwerk is ondersteund door diverse internationale CFO organisaties en maakt het uitwisselen van kennis en best practices op internationaal niveau mogelijk. De CFO Automation Experience organiseert regelmatig ronde tafels. Door ons bij dit netwerk aan te sluiten als partner, worden deze ronde tafels ook eenvoudig bereikbaar voor onze community.

Deze link brengt je naar de website waar je de komende ronde tafel bijeenkomsten kunt zien, en je direct kunt inschrijven voor deelname.