PLUC! gaat door als Finance on a Mission

Finance staat in het hart van de organisatie. Met een focus op de toekomst, vanuit toegevoegde waarde en met een scherp gevoel voor maatschappelijke ontwikkeling. Decision shapers in de organisatie. Finance is on a Mission.

Welkom bij Finance on a Mission, fijn dat je hier bent. Je zocht naar PLUC!, en je bent op de goede plaats. PLUC! gaat door als Finance on a Mission, omdat wij denken dat die naam een vlag is die de lading beter dekt. De effectieve Finance Professional van vandaag wordt gedreven door een missie.

Met alle dynamiek in de maatschappij en in organisaties wordt Finance uitgedaagd als nooit tevoren. Om een actieve rol te pakken in de organisatie, als vormgever van beslissingen. Dat vraagt om een flinke dosis kennis van technologie, en om een brede maatschappelijke betrokkenheid. Een Finance Professional die weet hoe te balanceren tussen purpose en profit. Met kennis van actuele ontwikkelingen en met een flinke dosis zelfkennis.

Finance on a Mission helpt de missie gedreven Finance Professional, jou dus!

Vanuit PLUC! verzorgden wij incompany programma’s, en workshops, masterclasses en trainingen met open inschrijving. Onze programma’s met open inschrijving bieden we sinds vorig jaar aan in samenwerking met, en onder de vlag van Next Level Academy. Onze incompany programma’s voeren we nu uit onder de vlag van Finance on a Mission. En op het platform van Finance on a Mission ben je op de juiste plek voor content en congressen die erop zijn gericht de dynamiek in het vakgebied te duiden en verklaren.

De afbeeldingen hiernaast brengen je rechtstreeks naar de verschillende relevante onderdelen.