Bezoeken

Hét jaarlijkse kennis en inspiratie event voor de Finance functie in verandering kent in 2022 twee edities. Op 19 mei virtueel, op 13 oktober hybride.

Direct inschrijven

Finance on a Mission 2022

Voorjaarseditie: “Sustainable Finance” – 19 mei 2022 

Na de pandemie zijn belangrijke trends terug van nooit weggeweest en dringender dan ooit. Klimaatverandering staat hoog op de mondiale agenda. Het gevoel van urgentie neemt toe en de druk op overheden en organisaties om echt verandering te bewerkstelligen ook. Organisaties staan voor grote uitdagingen om de footprint op de aarde te verkleinen. Tegelijk biedt de benodigde transitie kansen om echt onderscheidend te zijn en de organisaties die voorop lopen hebben duurzame lange termijn waardecreatie al in hun DNA verankerd. Hoe kan Finance het voortouw nemen op weg naar houdbare en duurzame verdienmodellen?

Programma voorjaarseditie

Najaarseditie: “Betere beslissingen in de dynamiek van verandering” – 13 oktober

Finance staat in het hart van de organisatie. Belangrijke trends beïnvloeden de positie van Finance en een effectieve Finance functie zorgt voor inzichten op basis waarvan de organisatie de juiste beslissingen kan nemen. Betere inzichten bieden in een tijd van toenemende dynamiek, daar moet de focus van Finance liggen. De huidige stand van de technologie stelt Finance in staat haar rol verder te optimaliseren. Maar technologie en data zijn slechts middelen in een tijd die vooral vraagt om samenwerking, en een focus op de klanten van en in de organisatie. Hoe kan Finance haar rol waarmaken in een tijd van verandering? 

Programma najaarseditie

Onze partners in Finance on a Mission zijn: