Bezoeken

Het jaarlijkse kennis en inspiratie event voor Finance Professionals

Finance on a Mission 2023

Finance on a Mission staat voor kwalitatief hoogwaardige events, met een scherpe focus op het leveren van de laatste inzichten door inspirerende sprekers. Het leveren van deze hoge kwaliteit vraagt om gedegen planning en voorbereiding. Voor Finance on a Mission gebruiken we bovendien een uitgebreid onderzoek, om een stevige basis te leggen onder de programmering. Door diverse ontwikkelingen en omstandigheden hebben we dit jaar meer tijd nodig om Finance on a Mission vorm te geven. Wij hebben daarom besloten om de najaarseditie van 12 oktober te annuleren. Wij hebben meer tijd nodig om ons onderzoek af te ronden, en om het juiste programma op te stellen.

Volgend jaar komen wij weer terug met een nieuwe editie, die helemaal voldoet aan wat wij kwalitatief hoogwaardig vinden. We nemen namelijk geen genoegen met “ok”, het moet uitmuntend zijn.

De deelnemers die al waren ingeschreven hebben een persoonlijke mail ontvangen met onze excuses voor het verplaatsen. Ook hier bieden we graag onze excuses aan voor het eventuele ongemak. Wij zien jullie graag bij een toekomstige editie van Finance on a Mission!

Onze partners van Finance on a Mission zijn: