Bezoeken

Hét jaarlijkse kennis en inspiratie event voor de Finance functie in verandering kent dit jaar twee edities. Op 20 mei virtueel, op 14 oktober fysiek indien mogelijk.

Direct inschrijven

Hét event voor de Finance Transformatie

  • Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen in de transformatie van Finance
  • Inspiratie en kennis
  • Kennisintensief programma met topsprekers
  • Ontmoet vakgenoten

Finance on a Mission inspireert elk jaar weer op het gebied van de actualiteiten in het Finance vakgebied. Finance on a Mission geeft inzicht en inspireert, ontwikkelt en prikkelt.  

Samen met onze partners brengen wij dit benchmark congres om jullie in een hoog tempo mee te nemen in de ontwikkelingen op het gebied van Finance. Topsprekers en vakgenoten praten je bij over actualiteiten, vaardigheden, technieken en opmerkelijke praktijkcases.

De Covid-19 pandemie verandert de wereld blijvend. Trends, zoals digitale transformatie, klimaatverandering, geopolitiek en sociaal-demografische ontwikkelingen, zijn tijdens de crisis versneld en verder geaccentueerd. Digitale technologie begint haar belofte in te lossen en Finance bevindt zich in het hart van de transformatie van de organisatie. Nu is het zaak om grip te krijgen op de uitdagingen en kansen die worden geboden. Menig financial is bezig om de organisatie weerbaarder en wendbaarder te maken.

De afgelopen jaren hebben we veel gesproken met Finance over hoe zij hun organisatie gidsen in tijden van onzekerheid en snelheid van verandering. Finance heeft goed zicht op haar eigen toegevoegde waarde en op de transformatie die de organisatie en de functie zelf doormaken. Tijdens FOAM 2021 hebben we een “OUTSIDE-IN” agenda samengesteld. We focussen ons op het volgende drieluik:

– Klantgedrevenheid
– Digitale versnelling
– De menselijke maat

Inmiddels hebben we de voorjaarseditie vormgegeven achter de rug. In een virtuele setting presenteerden wij een reis die bestond uit vier contactmomenten. Telkens een andere invalshoek op klantgedreven Finance, altijd inspiratie. Op 17, 18 en 25 mei vonden de bijeenkomst in Teams plaats, op 20 mei gebruikten wij ons speciaal ontwikkelde online congres platform.

In het najaar zijn we op 11, 12, 14 oktober en 2 november weer terug met de najaarseditie van Finance on a Mission. Hybride, met online contactmomenten en op 14 oktober, mits COVID-19 het toestaat, een fysieke bijeenkomst.

Binnenkort volgt hier het volledige programma van Finance on a Mission.

Als sprekers in het najaar hebben we al vast mogen leggen:

Harald Seidel (CFO DAF Trucks N.V.)

Onze partners in Finance on a Mission zijn: