Bezoeken

Hét jaarlijkse kennis en inspiratie event voor de Finance functie in verandering kent dit jaar twee edities. Op 20 mei virtueel, op 14 oktober fysiek indien mogelijk.

Direct inschrijven

Finance on a Mission 2021: “Klantgedreven Finance”

De Covid-19 pandemie verandert de wereld blijvend. Trends, zoals digitale transformatie, klimaatverandering, geopolitiek en sociaal-demografische ontwikkelingen, zijn tijdens de crisis versneld en verder geaccentueerd. Digitale technologie begint haar belofte in te lossen en Finance bevindt zich in het hart van de transformatie van de organisatie. Nu is het zaak om grip te krijgen op de uitdagingen en kansen die worden geboden. Menig financial is bezig om de organisatie weerbaarder en wendbaarder te maken.

De afgelopen jaren hebben we veel gesproken met Finance over hoe zij hun organisatie gidsen in tijden van onzekerheid en snelheid van verandering. Finance heeft goed zicht op haar eigen toegevoegde waarde en op de transformatie die de organisatie en de functie zelf doormaken. Tijdens FOAM 2021 hebben we een “OUTSIDE-IN” agenda samengesteld. We focussen ons op het volgende drieluik:

– Klantgedrevenheid
– Digitale versnelling
– De menselijke maat

De najaarseditie van Finance on a Mission vindt plaats op 11 oktober, 12 oktober, 14 oktober en 2 november. De setup is hybride. Daarbij zijn 11 oktober, 12 oktober en 2 november virtueel live. 14 oktober is fysiek live en ook digitaal te volgen via een stream. Kom je naar de fysieke bijeenkomst? Gaaf, we gaan vooral ook vieren dat we weer live bij elkaar mogen komen! Dus hou rekening met een ontspannen en luxe setting, met voldoende gelegenheid om elkaar te spreken.

De fysieke bijeenkomst is uiteraard alleen mits Covid-19 maatregelen dat toelaten.

Huidige Covid-19 maatregelen Finance on a Mission:

Onder de huidige maatregelen is het voor ons mogelijk om het event op 2/3 van de capaciteit te organiseren, zonder 1,5 meter afstand in acht te hoeven nemen. Daarvoor is het wel noodzakelijk dat bij binnenkomst wordt gecontroleerd of iedereen een coronatoegangsbewijs heeft dat aantoont dat iemand volledig is gevaccineerd of een negatieve testuitslag niet ouder dan 24 uur heeft.  Wil je liever niet deelnemen aan een event onder deze omstandigheden? Dat snappen we! Kies in dat geval voor de volledig digitale editie van Finance on a Mission (meer informatie over de opties voor deelname vind je onder de knop “tickets en inschrijven”. Eind september verwachten wij een nieuwe update over maatregelen.

Programma Sprekers Tickets en inschrijven

Onze partners in Finance on a Mission zijn: