Op 28 mei organiseerden de Universiteit van Amsterdam, Workday, Finance Transformation Forum en Finance on a Mission een virtuele ronde tafel. Het thema van de ronde tafel was “Finance on a Mission to get ahead of the curve and remain relevant”.

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Deze tijd van COVID-19 benadrukt de belofte van digitale technologie nog sterker. Organisaties die digitaal voorop lopen werken in deze tijd door zonder aan momentum te verliezen en organisaties ontdekken de kracht van digitale tools om met elkaar samen te werken ondanks de afstand. Hoe kunnen organisaties deze crisis gebruiken om in de toekomst sterker te worden? Hoe verbinden we mens en digitale technologie? Hoe creëren we veerkrachtige en vitale organisaties die met behulp van digitale technologie vooroplopen? Wat kan Finance doen om de kansen die organisaties hebben te grijpen? De inzet van digitale technologie alleen is geen garantie voor succes; een succesvolle transformatie is afhankelijk van meer factoren.

Met in totaal 16 deelnemers werd de impact van COVID-19 op de Finance transformatie besproken. Van de bijeenkomst is een post read gemaakt, die je hier onder kunt downloaden.

Verslag Finance on a Mission to Get Ahead of the Curve and Remain Relevant