Technologie speelt een steeds belangrijker rol in de organisatie en voor Finance. Met de huidige stand van de technologie is Finance in staat haar rol in de organisatie verder te versterken. Een effectievere Finance functie wacht ons. Wij geloven dat organisaties veel kunnen leren van elkaar over hoe technologie goed in te zetten. Er is immers geen “one size fits all” aanpak. Het delen van inzichten en best practices zorgt voor inspiratie en kan snel handvatten geven die kunnen helpen bij het vinden van de beste aanpak voor de organisatie. Het delen van inzichten en ervaringen om zo van elkaar te leren is precies de doelstelling van de CFO Automation Experience, en daarmee voor Finance on a Mission aanleiding om hier actief bij aan te sluiten.

Internationale ronde tafels

De CFO Automation Experience is opgezet met ondersteuning van een groeiend internationaal netwerk van CFO/Finance Executive organisaties. Finance on a Mission heeft zich aangesloten bij dit initiatief, waarbij regelmatig internationale virtuele ronde tafels op het gebied van technologie en automatisering in Finance worden georganiseerd. Met CFO’s en Finance Executives wordt elke ronde tafel vanuit verschillende invalshoeken gesproken over hoe technologie Finance beïnvloedt. Deze peer level gesprekken zijn gericht op het delen van visie, inzichten en best practices op het gebied van digitalisering in Finance.

Leren van de (internationale) praktijk toegankelijk gemaakt

Doordat Finance on a Mission is aangesloten bij dit initiatief worden de internationale ronde tafels ook gemakkelijk toegankelijk voor onze Finance community. Zo wordt het het mogelijk om geregeld aan te sluiten bij thematische ronde tafels om zo inspiratie op te doen vanuit de praktijk van verschillende organisaties in internationale context. Wij denken dat we daarmee een goed initiatief ondersteunen om onze community te sterken in de digitaliseringsreis die organisaties doormaken. Onder de agenda vind je een pagina met een link naar de ronde tafels op de website van CFO Automation Experience. Kijk gerust rond en voel je vrij aan te sluiten!