Het tempo van digitalisering in Finance is hoog. Verschillende organisaties experimenteren met digitale technologie en/of zetten gave projecten op om de kansen die digitalisering biedt te benutten. Vanuit Finance on a Mission volgen wij ontwikkelingen in digitale technologie op de voet. Daarnaast voelen wij het als onderdeel van onze missie om Finance te helpen vol vertrouwen richting te toekomst te bewegen. Een toekomst met een belangrijke rol voor Finance in het hart van de organisatie.

Een nieuw initiatief: de Future Proof Finance Award (FPFA)

In de digitaliseringsreis leren organisaties veel. Ze vieren successen, vinden oplossingen en lopen regelmatig tegen uitdagingen aan. Maar de richting is duidelijk, een Future Proof Finance functie waarin digitale technologie een belangrijke rol speelt. Om de Finance community te kunnen inspireren in de reis naar een Future Proof Finance Functie introduceren Deloitte, Finance on a Mission, UiPath en Workday een nieuw initiatief, de Future Proof Finance Award (FPFA). Deze award is in het leven geroepen om mooie projecten op het gebied van digitalisering van Finance te kunnen waarderen. Tijdens een Award avond op 13 december, bij de Kruidfabriek in Amstelveen, presenteren drie finalisten hun project en wordt de winnaar van de award bekend gemaakt. De winnaar wordt geselecteerd door een jury die bestaat uit verschillende CFO’s met diverse achtergrond en expertise. De FPFA waardeert de teaminspanning die is geleverd in het realiseren van het project, en is gericht op het inspireren van de community om de mogelijkheden van digitalisering verder te omarmen.

Nomineren voor de FPFA

Hebben jullie net een mooi project succesvol afgerond waarmee Finance een belangrijke stap heeft gezet in de verdere digitalisering? Zijn daarbij verbeteringen gerealiseerd en uitdagingen overwonnen die anderen kunnen inspireren? Verdient het team dat het project realiseerde erkenning? Nomineer het project dan voor 31 oktober om mee te dingen naar de FPFA! Nomineren kan door een mail te sturen aan jan@financeonamission.com. Wij zorgen dan dat je alle informatie ontvangt om mee te kunnen dingen naar deze nieuwe award.